Obui.bg by Солунски Митници
Кошница

Дамски ежедневни обувки

Евтини дамски ежедневни обувки

от Obui.bg. Евтини. Качествени. Обувки, маратонки,кецове, чехли и сандали от естествена кожа, еко кожа и текстил. Над 20 години цени и качество без конкуренция от Солунски Митници.

Ежедневните обувки - ежедневна необходимост

За много хора е трудно да решат кои обувки да носят в ежедневието. Независимо дали става въпрос за делови костюм за работното място или за вечерно облекло, някои модни тенденции са по-подходящи за определени условия от други.

В края на краищата перфектният чифт обувки може да промени или разруши облеклото. Те са перлата в короната на аксесоарите, завършващият щрих на всяка визия и в някои случаи значението им може да съперничи на значението на самата дреха.

Изберете обувките, които най-много Ви похдождат.

Обувките са най-добрата инвестиция, тъй като, ако са качествени, могат да се използват многократно. Достатъчни са само няколко, които можете да носите с различни тоалети; не ви трябват тонове възможности. Избягването на бързата мода и модерните чифтове ще ви позволи да изберете вечни заместители, които със същото удоволствие ще извадите от склада за следващата есен.

Причини да носите нашите евтини и качествени ежедневни обувки

В днешно време дамските обувки за ежедневието се предлагат в голямо разнообразие от стилове и дизайни, някои от които са доста подходящи за конкретни ситуации на обличане. Не че се нуждаете от такива, но ако търсите оправдания за носенето на спортни ежедневни обувки, продължете да четете.

1. Комфортът винаги е на първо място

Да се чувстваш удобно е много за предпочитане пред това да се чувстваш неудобно - нещо, което дори мозъчен хирург може да види. Ще се чувствате по-добре, ще реагирате по-добре и ще мислите по-добре, когато харчите пари за първокласни ежедневни дамски обувки. Освен това производителността ви ще се повиши. 

2. Добра грижа за краката ви

Когато имате навика да носите лоши обувки, краката ви могат да развият аномалии, включително буниони, чукчета, мазоли, притиснати нерви, падащи сводове и плантарен фасциит.

Стъпалата ви претърпяват много вреди, тъй като са напълно зависими от вас. Дайте на нежните си крака значително време за почивка в удобни ежедневни обувки. Стъпалата ви ще го оценят.

В заключение

След като прочетохте тази статия, сме напълно сигурни, че изборът на най-добрите ежедневни обувки за жени няма да бъде лесна задача за вас. Стараем се да предлагаме на нашите клиенти винаги най-добрите и евтини предложения,.

  Дамски боти с пух Weider Black BO-148 са изработени от най-висок клас еко кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Стелка от естествена кожа, която допълнително омекотява усещането за обувката и допринася ..
36 37 38 39 40 41
44.90лв. 59.90лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформa Comer LDLJ-127 BLACK  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас текстил. . Ходилото е изработено от най-висок клас полиуретан, което го прави еластично и допринася за комфорта при дълготрайно носене и натоварвания.&nb..
36 37 38 39 40 41
29.99лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформa Comer LDLJ-127 Khaki  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас текстил. . Ходилото е изработено от най-висок клас полиуретан, което го прави еластично и допринася за комфорта при дълготрайно носене и натоварвания.&nb..
36 37 38 39 40 41
29.99лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформa Comer LDLJ-127 WHITE  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас текстил. . Ходилото е изработено от най-висок клас полиуретан, което го прави еластично и допринася за комфорта при дълготрайно носене и натоварвания. Ле..
36 37 38 39 40 41
29.99лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформа от еко кожа Weide XO-1517  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас еко кожа. Стелка и хастар от мека естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт. Ходилото е изработено от най-висок к..
36 37 38 39 40 41
49.99лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформа от еко кожа Weide XO-1518  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас еко кожа. Стелка и хастар от мека естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт. Ходилото е изработено от най-висок к..
36 37 38 39 40 41
49.99лв.
  Дамски ежедневни обувки на платформа от еко кожа Weide XO-1519  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас еко кожа. Стелка и хастар от мека естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт. Ходилото е изработено от най-висок к..
36 37 38 39 40 41
49.99лв.
  Дамски боти от естествена кожа ST.FLY CHOCO BROWN са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Хастар и стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяват ..
40
74.90лв. 239.99лв.
  Дамски боти от естествена кожа ST.FLY NAPPA LTH са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Хастар и стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяв..
36 37 38 39 40
84.90лв. 259.99лв.
  Дамски боти от естествена кожа ST.FLY VELOUR GRAY са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Хастар и стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяват ..
40
74.90лв. 239.99лв.
  Дамски ежедневни мокасини от еко кожа Comer BLS-1  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас еко кожа. Стелка и хастар от мека естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт. Ходилото е изработено от най-висок клас поли..
36 37 38 39 40 41
39.99лв.
  Дамски ежедневни мокасини от еко кожа Comer BLS-1 Apricot  Ежедневните обувки са изработени от най-висок клас еко кожа. Стелка и хастар от мека естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт. Ходилото е изработено от най-ви..
36 37 38 39 40 41
39.99лв.
Показани 1 от 12 | 63 (6 Страници)
Дамски предложения
Мъжки предложения