Obui.bg by Солунски Митници
Кошница

Дамски кецове

Евтини дамски кецове

от Obui.bg. Евтини. Качествени. Обувки, маратонки,кецове, чехли и сандали от естествена кожа, еко кожа и текстил. Над 20 години цени и качество без конкуренция от Солунски Митници.

Дамските кецове са удобен и стилен модел обувки, който е идеален за ежедневно носене. Те са подходящи за различни активности като спорт, разходки и други. В нашия онлайн магазин може да намерите евтини, качествени и разнообразни предложения, които обновяваме редовно за да отговарят на нуждите на нашите клиенти.

Какво са дамските кецове?

Дамските кецове са вид обувки, които са изработени от текстил, кожа или други материали и имат гъвкава подметка. Те са обикновено ниски или средно високи, имат удобна форма и мека подплата за по-голям комфорт при носене. Дамските кецове идват в различни модели и цветове, което прави този модел обувки подходящ за различни визии.

Как да комбинираме дамските кецове?

Дамските кецове могат да бъдат комбинирани с различни тоалети, в зависимост от повода и Вашия стил. Те са перфектни за ежедневна употреба, като може да ги носите с дънки, тениски, пуловери и якета. Те могат също така да бъдат носени и с рокли, поли или шорти за по-женствен и стилен вид. Ако искате да създадете по-спортен вид, може да ги комбинирате със спортно облекло, като тениски, спортни панталони и анураци с качулки.

За да продължите да се наслаждавате на дамските кецове, е важно да ги поддържате правилно. В следващите редове ще ви предложим няколко съвета за това как да ги почиствате и поддържате:

Пране

Ако дамските кецове са изработени от текстил, можете да ги почистите с четка и мек сапун или перилен препарат. След като сте ги почистили, изплакнете ги добре и ги оставете да изсъхнат. Важно е да не ги слагате в пералнята, тъй като това може да ги увреди, а сушилнята може да разлепи обувката, тъй като работи на високи градуси

Почистване на кожени дамски кецове

Ако дамските кецове са изработени от кожа, може да ги почистите с влажна кърпа или гъба и мек сапун за кожа. След като ги почистите, избършете ги добре със суха кърпа и нанесете крем за кожа, за да ги подхраните и за да им придадете блясък.

Съхранение на обувката

За да продължите да се радвате на дамските кецове за дълго време, е важно да ги съхранявате правилно. Те трябва да бъдат съхранявани на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Може да ги съхранявате в кутии за обувки или във въздушни кутии, за да ги предпазите от прах и износване. Пряката слънчева светлина може да ги накара да избелеят и при по-продължителен контакт със слънцето, има вероятност и да се разлепят.

Следвайки тези съвети за поддръжка на дамските кецове, можете да удължите живота на обувките и да запазите тяхната визия като нови за по-дълго време.

  Дамски кецове Lans JDJ-16   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас противоплъзг..
36 37 38 39 40 41
39.99лв.
  Дамски кецове Lans JDJ-16 BLACK   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас п..
36 37 38 39 40 41
39.99лв.
  Дамски кецове Universe Jump AB1000   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас про..
36 37 38 39 40 41
34.99лв.
  Дамски кецове Universe Jump AB1000 BP   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок ..
36 37 38 39 40 41
34.99лв.
  Дамски кецове Universe Jump AB1000 PG   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок ..
36 37 38 39 40 41
34.99лв.
  Дамски кецове от естествена кожа ST.FLY BOMBER 4 PINK-WHITE - розово и бяло на ниска равна подметка. Допълнителен комфорт при носене заради стелките и вътрешната част от естествена кожа. Светлоотразителна задна част.  Кецовете имат стилен дизайн със задна и предна час..
40 41
59.99лв. 239.99лв.
  Дамски кецове Lans SCM - 106 WHITE   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастар от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас противо..
36 37 38 39 40 41
27.99лв.
   Дамски кецове Lans XBD-5 BLACK   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас против..
36 37 38 39 40 41
24.99лв.
  Дамски кецове Lans XBD-5 NAVY   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил.  Хастр от тъкан текстил и стелка с допълнителен пълнеж, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изработено от най-висок клас противоплъзга..
36 37 38 39 40 41
24.99лв.
  Дамски кецове на платформа Universe SL5006-1 BLACK   Кецовете са изработени от най-висок клас пениран текстил, което прави обувката 100% дишаща.  Стелка с допълнителен пълнеж, която дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е ..
36 37 38 39 40 41
24.99лв.
  Дамски кецове на платформа Universe SL5006-2   Кецовете са изработени от най-висок клас пениран текстил, което прави обувката 100% дишаща.  Стелка с допълнителен пълнеж, която дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е израбо..
36 37 38 39 40 41
24.99лв.
  Дамски кецове на платформа Universe V8083 BLACK-1   Кецовете са изработени от най-висок клас текстил, което прави обувката 100% дишаща.  Стелка с допълнителен пълнеж, която дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото е изра..
36 37 38 39 40 41
24.99лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
Дамски предложения
Мъжки предложения