Obui.bg by Солунски Митници
Кошница

Гаранция на продуктите

Онлайн магазин obui.bg предлага Гaранция от 30 дни за всеки закупен чифт.
Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на издаване на касовия бон и е валидна само на територията на Република България. Гаранцията важи за продукти закупени единствено от онлайн магазин obui.bg

Гаранцията важи при представяне на касов бон за покупка на обувките.
При одобрена рекламация и отстраними дефекти, онлайн магазин obui.bg предоставя обувките за отремонтиране. Отремонтирането на дефектите става в срок до 30 дни. При неотстраними дефекти, obui.bg поема отговорност да замени дефектните обувки с друг чифт от същия модел и номер при наличност или когато замяната със същия модел и/или номер не е възможна, obui.bg заменя обувките с друг модел и/или номер при предварително съгласуване с клиента.
За такива се считат:

сцепване на кожата (а не нараняване на кожата по повърхностния слой), разцепено ходило, разкъсани шевове на лицето на обувката

При разлепване и при отстраним дефект обувните артикули се отремонтират в срок до 30 дни.

Не перете обувките в пералня и не почиствайте с избелващи препарати! Обувките, които няма надпис "водоустойчиви" (Gurtex, waterproof), е възможно да пропускат в мокро време.

Препоръчително е след закупуването им да бъдат третирани с импрегниращ препарат. Когато за хастар на обувката е използвана естествена кожа е възможно оцветяване на краката.

Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай на несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно гаранцията по чл.112-115 от ЗЗП.

Рекламация в онлайн магазина се предявява по е-mail придружена със снимка или във формата за контакти, която може да намерите в долната част на сайта!

Моля, изпращайте продуктите почистени!!!