Obui.bg by Солунски Митници
Кошница

За нас

За Obui.bg

Зад онлайн магазина Obui.bg стои верига варненски магазини за обувки ''Солунска Митница'' - Норшус ООД . Опитът ни е повече от 20 години и успешно успяваме да предоставим на своите клиенти най-качествените и в същото време най-достъпните предложения, излезли на пазара. С дългия опит сме успели да филтрираме всички производители, които не смятаме, че трябва да стигат до нашите клиенти. Работим с много марки, които са непознати на българския пазар, но превъзхождат много голяма част от известните ни вече такива. 

За нашите продукти

За момента сме успели да представим много малка част от нашите артикули, но магазините ни разполагат с над 30 000 различни чифта обувки, отговарящи на всеки вкус и предпочитания. Едно от нашите най-големи желания през годините е, да успеем да накараме нашите клиенти, да почувстват че са закупили своите продукти по-евтино, отколкото струват - и успяваме. 

Всички продукти, които предлагаме в нашия онлайн магазин са налични и се изпращат на същия или най-късно на другия ден. Всяка ваша поръчка ще стигне до вас гарантирано.

Екипът на Obui.bg и магазини ''Солунска Митница'' Ви пожелава приятно пазаруване :-)