Дамски и мъжки обувки от Obui.bg
Кошница

Мъжки кецове

Евтини мъжки кецове - Разпродажба

Цената на евтините мъжки кецове варира в зависимост от марката, материала и дизайна. Като цяло, можете да намерите качествени мъжки кецове на цена от 50 до 100 лева.

Ето някои съвети за намиране на евтини мъжки кецове:

  • Пазарувайте по време на намаления

Много магазини предлагат намаления на мъжки кецове през определени периоди от годината. Това е чудесен начин да намерите качествени кецове на намалена цена.

  • Сравните цените

Преди да купите мъжки кецове, сравнете цените от различни магазини. Това ще ви помогне да намерите най-добрата цена за желания от вас модел.

  • Не се страхувайте да купите от непозната марка

Има много качествени марки мъжки кецове, които не са толкова добре познати като Nike, Adidas или Puma. Не се страхувайте да опитате нещо ново и да купите от непозната марка.

Ето някои примери за евтини мъжки кецове, които можете да намерите в България:

  • Кецове от еко кожа

Екокожата е чудесен вариант за евтини кецове, тъй като е много издръжлива и изглежда добре. Можете да намерите кецове от еко кожа в различни цветове и стилове, включително класически, спортни и модерни.

  • Кецове от плат

Кецовете от плат са друга добра възможност за евтини обувки. Те са леки и дишащи, което ги прави идеални за лятото. Можете да намерите кецове от плат в различни цветове и стилове, включително бели, черни, сиви и вдъхновени от спортни обувки.

  • Кецове с лепенки

Кецовете с лепенки са лесни за обуване и събуване, което ги прави удобни за носене през целия ден. Те са също така много стилни и се предлагат в различни цветове и дизайни.

  • Кецове slip-on

Кецовете slip-on са лесни за обуване и събуване, също като кецовете с лепенки. Те са също така много удобни и се предлагат в различни цветове и дизайни.от Obui.bg . Евтини. Качествени. Обувки, маратонки, чехли и сандали от естествена кожа, еко кожа и текстил. Над 20 години цени и качество без конкуренция от Солунски Митници.

РАЗПРОДАЖБА НА МЪЖКИ КЕЦОВЕ? Екипът на онлайн магазин Obui.bg ви съветва да търсите разпродажбите в края на сезона!


   Мъжките кецове ST.FLY BOMBER 6 BROWN RAW са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Хастар и стелка от естествена кожа, които допълнително омекотява..
39 40 41 42 43 44 45 46
49.90лв. 209.99лв.
  Мъжки кецове от естествена кожа ST.FLY MONTEBELUNNA RIVER 4 FOREST GREENНай-висок клас мъжки кецове, комбинация естествена промазана кожа и обърната кожа (велур).   Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, което го прави еластично и доприн..
42
114.90лв. 389.99лв.
  Кецове от най-висок клас естествена кожа ST.FLY BOMBER 4 BROWN кафеви и бели елементи от естествена кожа . Стелка и хастар от естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас против..
40 41 42 43 44 45 46
52.90лв. 219.99лв.
   Мъжките кецове ST.FLY BOMBER 6 BLACK са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Хастар и стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяват усещане..
41 42
54.99лв. 209.99лв.
   Мъжките кецове ST.FLY BOMBER 6 BLACK LAQUER са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяват усещането..
42
54.99лв. 209.99лв.
  Мъжки маратонки от естествена кожа ST.FLY EDWARD 1 GRYPHON GRAY  Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, което го прави еластично и допринася за комфорта при дълготрайно носене и натоварвания, поради свойствата си да поема голяма част от тежес..
42
103.90лв. 329.99лв.
  Кецове от най-висок клас естествена кожа ST.FLY BOMBER 4 CAMO GREEN, . Стелка и хастар от естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, което го прави еластично..
39 40 44 45 46
54.90лв. 219.99лв.
   Мъжките кецове ST.FLY BOMBER 6 BLACK са изработени от най-висок клас естествена кожа,  Допълнително омекотено ходило, което дава голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Стелка от естествена кожа, които допълнително омекотяват усещането за обувката..
39 42 43 45 46
59.99лв. 209.99лв.
  Кецове от най-висок клас естествена кожа ST.FLY BOMBER 4 CAMEL, цвят камел и бели елементи. Стелка и хастар от естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук..
45
54.90лв. 219.99лв.
  Кецове от най-висок клас естествена кожа ST.FLY BOMBER 4 GREY-BROWN, КАФЯВО СЪС СИВИ ЕЛЕМЕНТИ. Стелка и хастар от естествена кожа, които дават голямо удобство на краката и усещане за комфорт.  Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, ..
40 41 42 43 45
54.90лв. 219.99лв.
  Мъжки кецове от естествена кожа ST.FLY RIVER 1 EMBOSSED BLACKНай-висок клас мъжки кецове, комбинация естествена промазана кожа и обърната кожа (велур).   Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, което го прави еластично и допринася за комф..
42
88.90лв. 389.99лв.
  Мъжки кецове от естествена кожа ST.FLY RIVER 1 EMBOSSED TURKIC COFFEEНай-висок клас мъжки кецове, комбинация естествена промазана кожа и обърната кожа (велур).   Ходилото на кецовете е изработено от най-висок клас противоплъзгащ каучук, което го прави еластично и допринася за к..
42 43
78.90лв. 389.99лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Дамски предложения