Дамски и мъжки обувки от Obui.bg
Кошница

Дамски сандали

Достъпни дамски сандали от онлайн магазин за обувки Obui.bg

от Obui.bg . Евтини. Качествени. Обувки, маратонки, чехли и сандали от естествена кожа, еко кожа и текстил. Над 20 години цени и качество без конкуренция от Солунски Митници.


Дамските сандали са един от най-популярните видове обувки през лятото. Те са удобни, стилни и подходящи за различни поводи.

Видове дамски сандали

Дамските сандали се делят на няколко основни вида:

 • Ежедневни сандали са подходящи за носене в ежедневието. Те обикновено са изработени от естествени материали, като кожа или велур, и са с удобна подметка.
 • Офисни сандали са подходящи за носене на работа. Те обикновено са изработени от по-елегантни материали, като лакирана кожа или сатен, и имат по-изчистен дизайн.
 • Вечерни сандали са подходящи за специални поводи. Те обикновено са изработени от луксозни материали, като сатен, коприна или дантела, и имат по-елегантен дизайн.
 • Спортни сандали са подходящи за спортуване или за носене на плажа. Те обикновено са изработени от дишащи материали, като текстил или mesh, и имат подметка с добро сцепление.

Материали за дамски сандали

Дамските сандали могат да бъдат изработени от различни материали, като:

 • Кожа е най-популярният материал за дамски сандали. Тя е естествена, удобна и устойчива.
 • Велур е друг популярен материал за дамски сандали. Той е мек и еластичен, което го прави удобен за носене.
 • Текстил е подходящ материал за дамски сандали, които ще се носят на плажа или за спортуване. Той е дишащ и осигурява добра вентилация на краката.
 • Лакирана кожа е подходящ материал за дамски сандали, които ще се носят на официални поводи. Тя е елегантна и придава блясък на краката.
 • Сатен е подходящ материал за дамски сандали, които ще се носят на вечерни поводи. Той е луксозен и придава изисканост на краката.
 • Дантела е подходящ материал за дамски сандали, които ще се носят на специални поводи. Тя е елегантна и придава романтичност на краката.

Дизайн на дамски сандали

Дамските сандали се предлагат в различни дизайни, като:

 • С отворени пръсти са най-популярният вид дамски сандали. Те са удобни и подходящи за различни поводи.
 • С затворени пръсти са подходящи за носене на работа или на официални поводи.
 • С платформа са подходящи за носене на плажа или за спортуване.
 • С ток са подходящи за носене на вечерни поводи.
 • С равна подметка са подходящи за носене в ежедневието.

Съвети за избор на дамски сандали

При избора на дамски сандали е важно да се вземат предвид следните фактори:

 • Вид на повода. За различните поводи са подходящи различни видове сандали.
 • Вашето лично предпочитание. Някои хора предпочитат сандали с отворени пръсти, докато други предпочитат сандали с затворени пръсти.
 • Вашето тегло. Ако сте по-тежки, е добре да изберете сандали с по-здрава конструкция.

За да изберете правилния размер на сандали, е важно да ги пробвате в края на деня, когато краката ви са най-подути. Сандалите трябва да са удобни и да не притискат.

Когато избирате дамски сандали, искате да е едновременно удобен и модерен. В края на краищата никой не иска да се притеснява от болки в краката, протриване или мехури. Затова се консултирахме с модни експерти и ортопеди, за да намерим най-добрите сандали както за любителите на комфорта, така и за любителите на стила.


РАЗПРОДАЖБА НА ДАМСКИ САНДАЛИ? Екипът на онлайн магазин Obui.bg ви съветва да търсите разпродажбите в края на сезона!

Не забравяйте да разгледате нашата колекция от дамски сандалидамски ортопедични обувкидамски чехлидамски маратонки , дамски обувки

Дамски ортопедични сандали от естествена кожа тип Walkmaxx - JM Ortopedic Дамски ортопедични сандали от естествена кожа тип Walkmaxx - JM Ortopedic
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -25 %
   Ортопедичните сандали Just Mazzoni Ortopedic - тип WALKMAXX  са изработени от най-висок клас естествена кожа.  Система с лепки.  Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Това е едно от главните предимства на този тип об..
36 37 38 39 40 41
44.90лв. 59.99лв.
Дамски ортопедични сандали от естествена кожа тип Walkmaxx - JM Ortopedic Camel Дамски ортопедични сандали от естествена кожа тип Walkmaxx - JM Ortopedic Camel
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -25 %
   Ортопедичните сандали Just Mazzoni Ortopedic Camel - тип WALKMAXX  са изработени от най-висок клас естествена кожа.  Система с лепки.  Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Това е едно от главните предимства на този ..
36 37 38 39 40 41
44.90лв. 59.99лв.
Дамски сандали от еко кожа с подметка - тип WalkMaxx Sunny 524 Дамски сандали от еко кожа с подметка - тип WalkMaxx Sunny 524
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА -11 %
   Дамските сандали Sunny 524 са изработени от най-висок клас еко кожа.    Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Стелка и хастар (вътрешна част) от естествена кожа.  Ходилото на сандалите е изработено от ..
38 39 40 41 42
24.90лв. 27.99лв.
Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E3102-2 Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E3102-2
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -10 %
   Ортопедичните сандали  E3102-1- тип WALKMAXX  са изработени от най-висок клас еко кожа.  Система с лепки. Изключително мека и удобна, масажираща стелка с мемори пяна.  Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. ..
38 39
35.99лв. 39.99лв.
Дамски сандали от естествена кожа ST.FLY AQUA III 11025 SECOND SKIN Дамски сандали от естествена кожа ST.FLY AQUA III 11025 SECOND SKIN
РАЗПРОДАЖБА -82 %
  Дамски сандали  от най-висок клас естествена кожа ST.FLY AQUA III 11025 SECOND SKIN на платформа. Допълнителен комфорт при носене заради стелките и вътрешната част от естествена кожа.   Изключително удобни за натоварено и динамично ежедневие.      ..
36 37 38 39 40 41 42
39.99лв. 219.99лв.
Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E2128-1 Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E2128-1
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -10 %
   Ортопедичните сандали E2128-1- тип WALKMAXX  са изработени от най-висок клас еко кожа.  Система с лепки. Изключително мека и удобна, масажираща стелка с мемори пяна.  Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Това е едно..
37 38 39
35.99лв. 39.99лв.
Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E3102-1 Дамски ортопедични сандали от еко кожа с масажни стелки тип Walkmaxx - E3102-1
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -10 %
   Ортопедичните сандали  E3152-1- тип WALKMAXX  са изработени от най-висок клас еко кожа.   Изключително мека и удобна, масажираща стелка с мемори пяна.  Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Това е едно..
36 38 39 40
35.99лв. 39.99лв.
Дамски сандали от еко кожа с подметка - тип WalkMaxx Sunny 524 White Дамски сандали от еко кожа с подметка - тип WalkMaxx Sunny 524 White
ТИП WALKMAX РАЗПРОДАЖБА -11 %
   Дамските сандали Sunny 524 са изработени от най-висок клас еко кожа.    Ортопедично ходило с предни и задни извивки за по-лесно залюляване при ходене. Стелка и хастар (вътрешна част) от естествена кожа.  Ходилото е изработено от най-висок кла..
38 39 40 41
24.90лв. 27.99лв.
Дамски сандали с ортопедична стелка от естествена кожа Weide Beige-7 Дамски сандали с ортопедична стелка от естествена кожа Weide Beige-7
РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -25 %
   Подарете на краката си комфорт, стил и удобство с дамски сандали Weide Beige-7. Най-новия писък в модата.Дамски ортопедични сандали от естествена кожа Weider Beige-7 Изключително мека и удобна, ортопедична стелка с мемори пяна.  Ходилото е изработено от най-висок кла..
37 38 39 40
44.99лв. 59.99лв.
Дамски сандали с ортопедична стелка от естествена кожа Weide Black-1 Дамски сандали с ортопедична стелка от естествена кожа Weide Black-1
РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -25 %
   Подарете на краката си комфорт, стил и удобство с дамски сандали Weide Black-1. Най-новия писък в модата.Дамски ортопедични сандали от естествена кожа  Weider Black-1  Изключително мека и удобна, ортопедична стелка с мемори пяна.  Ходилото е изработено от най-висок к..
37 38 39 40
44.99лв. 59.99лв.
Дамски ортопедични сандали от еко кожа Komer OrtoStep HYZ-29 BLACK Дамски ортопедични сандали от еко кожа Komer OrtoStep HYZ-29 BLACK
РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -11 %
 Перфектния избор за максимален комфорт и меко усещане на краката. Подарете си удобство на уникална цена. Ортопедичните сандали са изработени от най-висок клас еко кожа + перфорирана еко кожа, което прави обувката 100% дишаща.  Стелка и хастар от естествена кожа, които дават..
36 37 38 39 40 41
24.99лв. 27.99лв.
Дамски ортопедични сандали от еко кожа Komer OrtoStep HYZ-29 WHITE Дамски ортопедични сандали от еко кожа Komer OrtoStep HYZ-29 WHITE
РАЗПРОДАЖБА ОРТОПЕДИЧНИ -11 %
 Перфектния избор за максимален комфорт и меко усещане на краката. Подарете си удобство на уникална цена. Ортопедичните сандали са изработени от най-висок клас еко кожа + перфорирана еко кожа, което прави обувката 100% дишаща.  Стелка и хастар от естествена кожа, които дават..
36 37 38 39 40
24.99лв. 27.99лв.
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)
Дамски предложения