Obui.bg by Солунски Митници
Кошница

Информация за доставката

 Доставка на поръчани стоки

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес или офис на фирмата доставчик от понеделник до събота включително. Цената на доставката, без значение дали е до адрес или до офис е от 5.99лв. до 6.99 с ДДС

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест. Връщането на пратка на след преглед и тест е за сметка на клиента. При подмяна или замяна , клиентът поема разходите на доставка.

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката!

Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни, с изключение да на населени места, които се обслужват по график. 

Безплатна доставка на сума над 89.0лв до офис на куриерска фирма СПИДИ


Начини и цени на доставка:

Начин на доставка

Очакван срок за доставка
Стойност на поръчкатаНаложен платеж

До личен адрес
Доставка в рамките на 1 до 3 работни дниПод 89 лв.5,99 лв.

До офис на Спиди
Над 89 лв.Безплатно

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

Всички поръчки получени петък след 12:30ч , събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mai